Over ons

Over ons Partners Contact

Over Sobware

Sobware is in 2016 opgericht door Sander (O.) Bosschieter als onafhankelijke ICT dienstverlener. Na meerdere projectmanagement functies te hebben vervuld bij ICT dienstverleners en Softwareleveranciers, besloot Sander voor zichzelf te beginnen.
Om organisaties onafhankelijk en objectief te kunnen voorzien van het beste advies. Niet gehinderd door vooraf bepaalde beperkingen in de pakketkeuze of bij de selectie van extra capaciteit op projecten.

Voor extra capactiteit hebben we beschikking over een ruim netwerk van partners met dezelfde waarden en aanvullende expertise. 

"So B Ware", wees je bewust... is ons motto. 


Over Sander

  Sander is eegeneralist op het raakvlak van informatievoorziening en organisatie, met sterke affiniteit voor projectmanagement. Inzetbaar voor projectleiding van zowel technische als vooral business georiënteerde projecten. Van het aansturen van software ontwikkeling in een Agile team, implementatie van informatiesystemen, het opzetten en aansturen van een projectoffice, tot het inkopen (aanbesteden) van hard- en software. Sander heeft een bedrijfskundige achtergrond, brede ICT-kennis en is in staat nieuwe materie zich snel eigen te maken, waardoor hij zich soepel aanpast aan veranderingen in de omgeving van de organisatie. Waar ad hoc-zaken de boventoon voeren, kan hij door een flexibele en resultaatgerichte houding, zijn weg goed vinden. Het realiseren van structurele verbeteringen, bij voorkeur door het hele team op een hoger niveau te laten functioneren, geeft hem in zulke situaties veel voldoening.
of het nu gaat om operationele of (ERP) backoffice processen of het veilig aansluiten van (web-) omgevingen en ophogen van de beveiliging van webapplicaties tot aanbesteding van toegangscontrolesystemen of hardware beveiliging. Door ervaring als projectmanager namens softwareleveranciers is het scheppen van duidelijkheid, van de klant, haar gebruikers, stakeholders tot aan de ontwikkelaars en product owners, zijn belangrijkste verdienste. Dat kan in de vorm van inhoudelijke specificaties zijn. Maar ook duidelijkheid als het gaat over het verloop van een project en het bepalen van de business case. Sander focust op het resultaat, zorgt dat dingen gedaan worden, maar verliest daarbij nooit het resultaat op lange termijn uit het oog en hecht waarde aan het opbouwen van relaties. Optimaal ziet men mij als een meewerkend teamlid, maar ben ik tegelijkertijd wel een volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgever en bestuurder.

Kernwaarden

  • Afspraak is afspraak 
  • Duidelijkheid over uw en onze doelen maakt het eenvoudig om elkaar echt te helpen
  • Professionals faciliteren in plaats van aansturen
  • Mensen maken het verschil
  • Een generalist werkt nooit alleen
Herkent u zich in deze waarden, en zoekt u een gedreven projectmanager, neem vrijblijvend contact met ons op.

Comments